25 Μαρ 2011

Έσπειρε τον πανικό για τα μάτια μιας γυναίκας

762CEAA1466EF3CAC5681B18795AED59

Μία ερωτική απογοήτευση όπλισε το χέρι του δράστη της ληστείας στη Βουλγαρία

Μια αποτυχία στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, αλλά και ο έρωτας για τα μάτια μιας ταμία φαίνεται να είναι τα αίτια πίσω από τη ληστεία μετά ομηρείας στην εμπορική τράπεζα Invest Bank στην πόλη Σλίβεν της ανατολικής Βουλγαρίας.
Ένας νεαρός από το χωριό Κόρτεν, στην περιοχή της Νόβα Ζαγορά, στην Ανατολική Βουλγαρία, ο 27χρονος Στέφαν Πετρόφ κράτησε επί 18 ώρες ομήρους στο κατάστημα της εμπορικής τράπεζας, απογοητευμένος από την αποτυχία του να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, αλλά και για τα μάτια μιας γυναίκας.
Άμεση αφορμή για την αλλόκοτη παρόρμηση του νεαρού να εισβάλει στο κατάστημα, στο κέντρο της μεγάλης πόλης, να πυροβολήσει τον φύλακα και να πάρει ομήρους πέντε υπαλλήλους της τράπεζας αποτέλεσε η αποτυχία του στις εξετάσεις για το δίπλωμα.
Όπως αναφέρουν, ωστόσο, σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο νεαρός έτρεφε τρυφερά αισθήματα και για μια ταμία της τράπεζας, η οποία, ωστόσο, δεν γνώριζε τίποτα.
Μία ακόμη από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που προκαλεί ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η διευθύντρια του καταστήματος παρέμεινε κρυμμένη στο γραφείο της στη διάρκεια όλης της κρίσης και επικοινωνούσε όλη την ώρα με το κινητό της, πρώτα με την οικογένεια της και ύστερα με την αστυνομία, στην οποία έδινε πολύτιμες πληροφορίες για τις εξελίξεις.
Ο δράστης Στέφαν Πετρόφ αντιμετωπίζει σοβαρή ποινική ευθύνη για τον τραυματισμό του φύλακα της τράπεζας, Στάντσο Στάνεφ (42 ετών), την κρίσιμη κατάσταση του οποίου κατάφεραν να σταθεροποιήσουν οι γιατροί, έπειτα από πολύπλοκη εγχείριση στο θώρακα, όπου τον βρήκε η σφαίρα του ληστή.

 

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...