25 Μαρ 2011

Αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής ανήλικο

D61B3BB13430CF46F6AFCCE33D0C012F

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με τις εικόνες που σοκάρουν

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τον Αύγουστο του 2010, όταν ομάδα αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων στο Μανάους της Βραζιλίας περικύκλωσε έναν 14χρονο και λίγο αργότερα ένας από αυτούς τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής!
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ανήλικος δε μπορεί να ξεφύγει και δέχεται τα πυρά του αδίστακτου αστυνομικού, ο οποίος τελικά δεν «κατάφερε» να τον σκοτώσει γιατί επενέβησαν δύο συνάδελφοί του.
Οι σκληρές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο και η υπηρεσία Ασφάλειας της χώρας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό, το οποίο μέχρι τότε «φρόντισαν» να κρατήσουν... απόρρητο!
Οι σφαίρες τρύπησαν τον πνεύμονα του 14χρονου και έμεινε για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο μέχρι που πήρε εξιτήριο. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του μπήκαν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Στην προκαταρκτική έρευνα οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό ανέφεραν ότι πυροβόλησαν τον ανήλικο, επειδή όταν έφτασαν στο σημείο δέχτηκαν και αυτοί πυρά όταν έφτασαν στο σημείο… αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στο βίντεο ο νεαρός δεν αποτελούσε ιδιαίτερη απειλή τη συγκεκριμένη στιγμή!

 

 

 

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...