1 Μαρ 2011

Εβδομαδιαιες Προβλεψεις Ζωδιων

Krios

ΚΡΙΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Με τη Ν Σελήνη στους Ιχθείς κρατήστε μυστικά συμφωνίες και καινούργιες συμφωνίες. Πατήστε στα πόδια σας και μην βασίζεστε σε συνεργασίες.  Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Το πλανητικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον πλανήτη Δία ευνοεί νέα ξεκινήματα ενώ η δημιουργικότητα σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Συναντήσεις με manager, προέδρους και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα θα επιφέρουν θετικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας πολύ σύντομα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις, αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε σύντομα τα πρώτα σημάδια για να κινηθείτε ανάλογα

 

 

tayros

ΤΑΥΡΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις για δουλειά ενώ ξεκινά μια νέα εποχή που οι αλλαγές στα επαγγελματικά σας είναι εκτός ελέγχου σας. Νέες ευκαιρίες και προστάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας νεύρα και εντάσεις σε λάθος ανθρώπους. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις που θα σας κάνουν να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα αντιληφθείτε ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, ο οποίος έχει αρχίσει να σας καταπιέζει ή προσπαθεί να σας περιορίσει και εσείς είστε από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ανεξαρτησία τους και το απαιτούν από μια σχέση αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Όσοι είστε μόνοι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία να κινείστε όπως θέλετε

 

didymoi

ΔΙΔΥΜΟΙ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Η Ν. Σελήνη στις 4 τού μήνα ευνοεί νέα ξεκινήματα τα άστρα φέρνουν πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που ονειρευόσασταν. Ο Δίας στον Κριό φέρνει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον εργασιακό τομέα. Ευκαιρία είναι λοιπόν φίλοι μου Δίδυμοι να ξεκινήσετε τα σχέδια σας που τόσον καιρό σας δυσκολεύουν και σας αγχώνουν. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ  Προβλέψεις από 1-3 έως  10-3

Ευνοείστε αστρολογικά αυτό το δεκαήμερο μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αμελήσετε όμως τον σύντροφος σας γιατί σας έχει ανάγκη καθώς, θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε, γιατί θα βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σας. Εσείς που είστε μόνοι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν.

 

karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Η ανάδρομη πορεία τού Κρόνου δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις φροντίζοντας να μη επενδύσετε με την πρώτη χωρίς να δείτε και να συζητήσετε κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας. Οργανώσετε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε το άγχος από τη ζωή σας διότι θα πρέπει να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να ην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε άδικα με τη συμπεριφορά σας τον σύντροφο σας γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η  κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο

 

lewn

ΛΕΩΝ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Διαπραγματευτείτε μια αλλαγή θέσης στην εργασία σας διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες ενώ θα πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες που θα σας δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν, ότι όσοι έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν και αν δεν ελέγξετε την κτητικότητα σας και θελήσετε τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι και να έχετε αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σας, όπως και ο σύντροφός σας την δική σας. Όσοι είσαστε ελεύθεροι θα σας απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο μεταξύ σας

 

pathenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Οργανώστε εξόδους με φίλους και φορτίστε τις μπαταρίες σας κάνοντας ένα ταξίδι με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το αστρολογικό σκηνικό ευνοεί τα οικονομικά σας ενώ θα πρέπει να προσέχετε την αποφυγή εντάσεων με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφτείτε για να τις εκμεταλλευτείτε, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσετε εύκολα εργασιακά θέματα που σας δυσκόλεψαν και σας προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά, με άτομα που είναι μπερδεμένα με την προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σας φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας.

 

zygos

ΖΥΓΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Φίλοι Ζυγοί ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας. Ίσως πρέπει να αγνοήσετε ότι εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Οργανώσετε κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με άτομα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο. Η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κουραστική και έτσι θα πρέπει να χαλαρώσετε και να εκμεταλλευτείτε κάποια άδεια ή εκδρομή που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πολύ κινητικότητα αυτόν τον μήνα, με νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα. Τα άστρα συμβουλεύουν εσάς, που έχετε μόνιμη σχέση, ότι θα πρέπει να κινηθείτε χωρίς επιπολαιότητες και να δείτε καθαρά τα γεγονότα και τις λύσεις που πρέπει να βρείτε. Έχετε την τάση να σκεπάζετε τα προβλήματα και να νοιώθετε ήσυχα, αυτή την φορά όμως οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν να ψάξετε την πραγματική αιτία όσο μακριά και αν πάτε και όσο πόνο και αν νοιώσετε. Γιατί τι πιο ώριμο από το να παραδέχεστε τα λάθη σας και να προσπαθείτε να τα διορθώνετε. Όσο για σας τους ελεύθερους του ζωδίου, θα θελήσετε να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις αλλά θα πρέπει να είσαστε ειλικρινείς και με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους για να μη πέσετε ξανά στα ίδια λάθη.

 

skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Μην αφήσετε να σας παρασύρει στην απομόνωση, το πλανητικό σκηνικό. Κάντε κοινωνικές συναναστροφές και αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τυχόν καινούργιες γνωριμίες. Είναι πολύ καλή εποχή να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις που σας έμπλεξαν σε μια περίοδο στασιμότητα τους τελευταίους μήνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα πρέπει να κοντρολάρετε τον απότομο και ιδιαίτερα εκρηκτικό χαρακτήρα σας, αφού είναι πλέον καιρός να δείτε ότι τα προβλήματα λύνονται με υπομονή και κατανόηση και όχι με την πεισματάρικη και εγωιστική διάθεσή σας. Λόγω της φύσης σας που είστε υπεραισιόδοξοι, κάποια θέματα στον χώρο αυτό των σχέσεων θα πρέπει να προσεχτούν όπως μία βιαστική απόφαση. Πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε συνετά να ζυγίζετε τα γεγονότα πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε κίνηση, γιατί αργά η γρήγορα θα πληρώσετε τα λάθη σας. Εσείς που είστε μόνοι αφήστε τον χρόνο, να σας δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε κάνοντας σωστές επιλογές στη ζωή σας και αποφεύγοντας ξεκινήματα πάνω στον ενθουσιασμό σας που αργότερα θα σας πληγώσουν....

 

toxoths

ΤΟΞΟΤΗΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό προτρέπει σε πισωγυρίσματα και ξεκαθαρίσματα παλιών λογαριασμών. Ξεφύγετε από τα επαγγελματικά προβλήματα που το τελευταίο διάστημα σας ταλαιπώρησαν και γεμίστε τις μπαταρίες σας με κοινωνικές συναναστροφές και ταξίδια. Ταυτόχρονα τα οικονομικά σας θα πάρουν άνοδο και οι συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα το δεκαήμερο αυτό θα είναι ευχάριστες ανοίγοντας τα φτερά σας σε νέες θετικές ασχολίες που θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον έρωτα αυτό το δεκαήμερο. Στην ερωτική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα γίνετε πιο ρομαντικοί και πιο τρυφεροί με τον σύντροφο σας αφού θεωρείτε ότι έχετε βρει τον ιδανικό άνθρωπο στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε όμως να μην εξιδανικεύετε πολύ τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σας γιατί μπορεί να προσγειωθείτε απότομα αργότερα…. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας περιμένει μια έντονη βδομάδα, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις όμως που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια (όπως πάντα!). Σταματήστε να αναλώνεστε άσκοπα και προσπαθήστε να βρείτε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

 

aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προβλέψεις από 20-2 έως και 28-2-2011

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμος σας αυτόν τον μήνα. Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σας παρελθοντικές ενέργειες.

Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας δημιουργεί συναισθηματικό μπέρδεμα.

Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του.

Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Αιγόκεροι να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.

 

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα πλανητικά αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας κάνουν να ασχολείστε με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σας προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάντε μια ανασκόπηση και προχωρήστε σε νέες βάσεις καθώς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνετε. Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις ενώ παράλληλα θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σας αλλάζει ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σας αρκετά δημιουργικές ως αναφορά τη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείτε όμως και τα συναισθήματα των άλλων. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε, γιατί θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας αλλά και τι ακριβώς επιθυμείτε για την προσωπική σας ευτυχία. Ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις αν δεν είστε σίγουροι !!! Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσετε άδικα τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά στις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.

 

yxtheis

ΙΧΘΥΣ Προβλέψεις από 1-3 έως 10-3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να γυρίσετε την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσετε τελείως όμως. Αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ρίξτε το έξω διότι το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάντε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σας και μην επιμένετε στις απόψεις σας δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάντε μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και μη δανείζετε χρήματα σε τρίτα πρόσωπα διότι οι εκτιμήσεις σας θα πέσουν στο κενό.Tα έξοδα σας το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και η κατάσταση σε λίγο καιρό αν δεν προσέξετε θα είναι εις βάρος σας φίλοι μου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Υπάρχει ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνετε άδικα σκηνές  ζήλιας στο έτερο ήμισυ σας και θα προσπαθήσετε να αρχίσετε να του ελέγχετε  ζωή.Προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας αυτή γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας  επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Όσοι είστε μόνοι και  αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσετε  ξαφνικά πάνω σε μετακίνηση, για αυτό μην διστάσετε να ξεκινήσετε τώρα μια σχέση γιατί  υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό.Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να μπορέσουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν πιο εύκολα και να σας γνωρίσουν καλύτερα.

 

http://www.zwdia-shmera.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...