14 Φεβ 2012

Αντί για τα «Στρουμφάκια» τα παιδιά είδαν ...σκληρό πορνό!!!

xzyuayhfah4f3a487bb561a

Όλα είχαν οργανωθεί τέλεια για αυτό το παιδικό πάρτι. Η μαμά είχε κανονίσει τα φαγητά, οι συμμαθητές έδωσαν το «παρών» και ο μπαμπάς είχε νοικιάσει την ταινία τα «Στρουμφάκια» για να ψυχαγωγήσει το γιο του και τους μικρούς του φίλους. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως υπολόγιζε...

Αφού τα παιδιά έπαιξαν, έφαγαν κι έκοψαν την τούρτα, ήρθε η ώρα για την προβολή της ταινίας. Ο υπεύθυνος πατέρας από το Τρέμοντον της Γιούτα στις ΗΠΑ, συνέδεσε το laptop του στον προτζέκτορα, πάτησε το play, ωστόσο αντί στην οθόνη να εμφανιστεί ο Μπάρμπα Στρουμφ, εμφανίστηκαν πλάνα από ταινία πορνό.

Κατακόκκινος από ντροπή - και θυμό - ο άντρας σταμάτησε την προβολή και κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι το DVD που νοίκιασε ήταν «πειραγμένο». Όταν όμως οι αστυνομικοί εξέτασαν το δίσκο, δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα, καθώς η ταινία έπαιζε κανονικά, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ταινία πορνό βρισκόταν μέσα στο laptop του άντρα.

Ωστόσο, αποφάνθηκαν ότι δεν είχε σκοπό να δείξει την ενήλικη ταινία στα παιδιά και όλα έγιναν από λάθος κι έτσι δεν του απήγγειλαν κατηγορίες. Πάντως, αν και τη γλύτωσε από την αστυνομία, σίγουρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη γυναίκα του και στους γονείς των μικρών προσκεκλημένων.

 

http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...