29 Ιαν 2012

40άρα κρατάει την παρθενιά της για τον Mr. Perfect!

afyyhhjeld4f259736efaf0

Εξηγεί γιατί απέχει συνειδητά από το σεξ

 

Στο άκουσμα της είδησης το Hollywood θα έβαζε τα γέλια. Για την 40χρονη όμως Charlotte Baird το θέμα είναι σοβαρό και έχει αποφασιστεί από την ηλικία των 11!Τον Μάιο η Charlotte θα γίνει 40 και μέχρι σήμερα δεν έχει φιλήσει ποτέ της άνδρα ούτε φυσικά έχει κοιμηθεί ποτέ με άνδρα. Ο λόγος; Περιμένει τον πρίγκιπά της. Αυτόν που θα της κάνει το κλικ και θα τον ερωτευτεί.
«Το ξέρω πως είναι σοκαριστικό να μην έχω κάνει ακόμα έρωτα με κάποιον άνδρα στην ηλικία μου, αλλά αυτό είναι μια συνειδητή απόφαση την οποία έλαβα στα 11 μου χρόνια και είμαι χαρούμενη για αυτό. Ζώντας όλα αυτά τα χρόνια στην αγαμία νιώθω ασφαλής και πως έχω τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μου. Για το λόγο αυτό είμαι ανοιχτή και ειλικρινής με την απόφασή μου. Εξάλλου δεν ξέρω πως είναι να κάνεις σεξ και έτσι δεν μου λείπει», λέει η ίδια σε συνέντευξή της.
Η Charlotte είναι θεατρικός μάνατζερ και ζει και εργάζεται στο Leigh-on-Sea του Essex. Η ίδια λέει πως δεν αισθάνεται να ζει μια απομονωμένη ζωή αλλά αντιθέτως είναι πολύ κοινωνική και έχει πάρα πολλούς φίλους.

 

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...