29 Δεκ 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνθρωπος με τρία πόδια!

trpo1-280x300Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889. Αποτελούσε το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας. Ο Francesco γεννήθηκε με τρία πόδια και δύο σύνολα γεννητικών οργάνων.

Οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν. Έτσι, η θεία του αποφάσισε να τον πάρει μαζί της. Τον ανέθρεψε σαν να ήταν δικό της παιδί, αλλά τελικά μετά από καιρό τον άφησε σε ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Εκείνος αποδέχτηκε το γεγονός, αλλά λόγω του προβλήματος που είχε, ντρεπόταν να βγει από το ίδρυμα και άρχισε να κάνει παρέα με παιδιά από το ίδρυμα που ήταν κωφάλαλα. Τελικά απέκτησε αυτοπεποίθηση, βλέποντας τα υπόλοιπα παιδιά να προσπαθούν για το καλύτερο!
Έτσι μετά από πολλές προσπάθειες έμαθε να περπατάει με τη βοήθεια ενός «skate» και ενός σχοινιού.

Στην ηλικία των οχτώ, ο Francesco Lentini μετακόμισε από την Ιταλία προς τις ΗΠΑ και ξεκίνησε να δουλεύει στο τσίρκο των «Ringling Brothers» με το ψευδώνυμο «The Great Lentini».

Ο Francesco Lentini δούλευε για πολλά χρόνια στο τσίρκο, μέχρι που παντρεύτηκε την Theresa Murray και μαζί της απέκτησε τέσσερα παιδιά.
Μετά από πολλά ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου, Ο Francesco Lentini πέθανε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1966.

Δύναμη ψυχής από αυτόν τον άνδρα! Όλοι τον περιφρονούσαν αλλά αυτός κατάφερε να σταθεί στα «τρία» πόδια του και να ζήσει αξιοπρεπώς…

trpo3-227x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

repo4-143x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...