12 Απρ 2011

Σεξουαλικά όνειρα: Tι σημαίνουν;

sex25-425x287

Πόσες φορές δεν έχετε ξυπνήσει αναστατωμένη και ίσως με αισθήματα ενοχής γιατί στον ύπνο σας κάνατε απροσδόκητο, αχαλίνωτο ή απλά ευχάριστο σεξ; Πριν αρχίσετε να αμφιβάλετε για την ψυχολογική σας κατάσταση ακούστε την γνώμη των ειδικών.

Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου «Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο» τονίζει ότι τα όνειρα θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας. Συγκεκριμένα:

Σεξ με έναν άγνωστο: Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος είστε εσείς, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανη για το κατόρθωμά σας.

Αν ο άγνωστος είναι… ο George Clooney, η σύμβουλος θεωρεί ότι πέρα από το αυτονόητο του πράγματος, ο μυστικός σας εαυτός αναγνωρίζει ομοιότητες στον εραστή του ονείρου σας.

Σεξ με το ίδιο φύλο: Καμία σχέση με ομοφυλοφιλικές τάσεις! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κατόρθωμα με θηλυκές ιδιότητες - π.χ. η φροντίδα ενός άρρωστου παιδιού - υπήρξε στην ζωή σας. Μην ανησυχείτε για σεξουαλικές προτιμήσεις ή αν έχετε έναν κρυφό έρωτα με την παρτενέρ του ονείρου.

Ο ονειρευόμενος εαυτός μας μάς στέλνει μηνύματα για πράγματα που λείπουν από τη ζωή μας.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...