15 Απρ 2011

H BMW ετοιμάζει M3 GTS Sedan

548499693CFF08B0B7E4CAD2292F306E

Ειδική έκδοση με 440 ίππους

Μια πιο ελαφριά έκδοση της σεντάν M3 μας ετοιμάζει η BMW για την έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Το μοντέλο θα τοποθετηθεί πάνω από τη βασική έκδοση, και κάτω από την κορυφαία GTS. Η απόδοση του V8 συνόλου θα ανέβει στους 440 ίππους, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο του είναι το μειωμένο βάρος.
Έτσι, και η σεντάν έκδοση της M3 δεν θα μείνει παραπονεμένη αφού η BMW ετοιμάζει μια ειδική έκδοση με 440 ίππους. Πρόκειται για την M3 GTS Sedan που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο M Festival που θα γίνει κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα του Nurburgring, ενώ η έκδοση παραγωγής θα κάνει το ντεμπούτο της το Σεπτέμβρη στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Το κινητήριο σύνολο παραμένει ο ατμοσφαιρικός V8 των 4,0 λίτρων, όμως εδώ η ιπποδύναμη θα ανάγεται πλέον στους 440 ίππους. Η αναβάθμιση του αυτοκινήτου θα περιλαμβάνει φρένα, ανάρτηση, εξάτμιση, αλλά και αισθητά μειωμένο βάρος χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί το πόσο πιο ελαφρύ θα είναι το μοντέλο. Τέλος, η μετάδοση θα περνά τυπικά στον πίσω άξονα μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, με 7 σχέσεις.


http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...