14 Απρ 2011

Απρόοπτα στο σεξ

sex26-425x287

Μερικές φορές, όση διάθεση και αν έχουμε, απλώς το σεξ «δεν πετυχαίνει». Συνήθεις λόγοι γι’ αυτό είναι μερικά... απρόοπτα που προκαλούν αμηχανία ή αρνητικές σκέψεις.

Το σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μη διστάσετε να συζητήσετε ανοιχτά με το σεξουαλικό σας σύντροφο για όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να σταματήσετε να αισθάνεστε αμηχανία! Δείτε παρακάτω τα 3 πιο συχνά απρόοπτα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

1. Αδυναμία στύσης. Για τις περισσότερες των περιπτώσεων, αιτίες είναι το άγχος και η κούραση. Εφόσον δεν συμβαίνει συχνά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε λόγος για να αισθάνεται κανείς μειονεκτικά. Αν, από την άλλη, συμβαίνει συχνά, καλό είναι ο σύντροφός σας να επικοινωνήσει με κάποιο γιατρό.

2. Πρόωρη εκσπερμάτιση. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι κάτι φυσιολογικό αν πρόκειται για την πρώτη ή τις πρώτες σας επαφές. Διαφορετικά, μπορεί να οφείλεται σε κούραση, ψυχολογική πίεση ή αποχή από το σεξ για κάποιο διάστημα.

3. Αδυναμία εκσπερμάτισης. Λόγος ανησυχίας συντρέχει όταν ο άντρας δεν μπορεί να εκσπερματίσει ποτέ (ούτε όταν αυτοϊκανοποιείται). Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να διερευνηθούν οργανικές αιτίες. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανόν ότι η αδυναμία εκσπερμάτισης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Χαλαρώστε, συζητήστε με το ταίρι σας για ό, τι μπορεί να σας απασχολεί και δοκιμάστε ξανά.

Πάντως ότι και να συμβεί εσείς δεν πρέπει να πτοείστε. Συμβαίνει και στις καλύτερες... οικογένειες. Την επόμενη φορά φροντίστε όμως να μην το σκέφτεστε και όλα θα πάνε ρολόι!

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...