14 Απρ 2011

Δείτε σελίδες για ενήλικους χωρίς να ντρέπεστε

D65A9E2CA336188BAF90FC755C77F02C

Φίλτρο της LG κάνει την οθόνη σας «αόρατη»

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να κρύψετε την οθόνη του υπολογιστή σας από τα αδιάκριτα βλέμματα τρίτων που βρίσκονται τριγύρω σας; Η τεχνολογία που αναπτύσσει η LG, στόχο έχει να επιτρέπει την θέαση της οθόνης αποκλειστικά και μόνο από τον χρήστη που βρίσκετε ακριβώς μπροστά της.
Συγκεκριμένα η εταιρία, κατασκεύασε μια μεμβράνη που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε οθόνη σταθερού και φορητού υπολογιστή ή ακόμη και στο κινητό σας τηλέφωνο. Με το φίλτρο αυτό, ο «περίεργος» που θα προσπαθήσει να κοιτάξει την συσκευής σας, θα δει απλά μια μαύρη επιφάνεια, σαν να είναι εκτός λειτουργίας. Μόνο ο χρήστης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την οθόνη θα μπορεί να διαβάσει και να δει ότι προβάλλεται.
Επισήμως, η χρήση του φίλτρου αυτού προορίζεται για τους επαγγελματίες που θέλουν να μπορούν να διαβάζουν ήσυχοι τα απόρρητα έγγραφά τους. Ωστόσο, είναι προφανές, ότι μια τέτοια τεχνολογία θα χρησίμευε σε πολλούς που επιθυμούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για... άλλες δραστηριότητες, λιγότερο επαγγελματικές.

http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...