25 Μαρ 2011

Και νέες φήμες για το iPhone 5

iphone

Δεν προκαλεί, βέβαια, καμία έκπληξη το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός ακούγονται όλο και περισσότερες φήμες για το επόμενο iPhone. Οι τελευταίες διαρροές από "καλά πληροφορημένες πηγές" κάνουν λόγο για αλλαγές στηνοθόνη και τα υλικά κατασκευής. Η τεχνολογία retina διατηρείται, όπως λέει το ρεπορτάζ, και στο iPhone 5, με τη διαγώνιο όμως να ανεβαίνει στις 4 ίντσες.

Όσο για τα υλικά κατασκευής, μάλλον θα πρέπει αποχαιρετίσουμε το γυαλί του iPhone 4. Η Apple φέρεται να ψηφίζει μέταλλο για το iPhone 5, με το αλουμίνιο να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος. Το υπόλοιπο design δεν αλλάζει, όπως επίσης δεν αλλάζει και η σχεδίαση της κεραίας, που είχε ως αποτέλεσμα το διαβόητο Death Grip στο iPhone 4. Ωστόσο, αν η πλάτη είναι από αλουμίνιο, κατά πάσα πιθανότητα δε θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στο σήμα.

Γενικά, ακούγονται άπειρες φήμες για το iPhone 5, αλλά στεκόμαστε στη διαγώνιο της οθόνης και τα υλικά κατασκευής για έναν και μοναδικό λόγο: το iPhone 5 φέρεται να κυκλοφορεί ήδη στις εγκαταστάσεις της Foxconn, οπότε έχουμε να κάνουμε με μαρτυρίες και όχι απλά με φήμες του τύπου "έμαθα από έναν τύπο που του είπε κάποιος ότι..."

Όπως πάντα, κρατάμε μικρό καλάθι. Το νέο iPhone θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τα επίσημα στοιχεία.

 

http://t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...