23 Μαρ 2011

Εδωσε... ζωή σε μια 13χρονη

images

Κι όμως, η ευαισθησία μπορεί να γίνει μόδα. Με την ευχή αυτή ο Ορφέας Παπαδόπουλος από τη «Ζωή της άλλης» συνόδευσε τη 13χρονη Δέσποινα στα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα.
Η ευχή της μικρής πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευαισθησία του ηθοποιού όσο και της Βίκυς Καγιά. Την ευχή έκανε η μικρή στο Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδας. Ο μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake A Wish πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Την Κυριακή 20 Μαρτίου η τελετή απονομής των New Designers Awards στην 9η Athens Xclusive Designers Week ήταν ξεχωριστή. Οχι μόνο επειδή βράβευσε τρεις ταλαντούχους νέους σχεδιαστές μόδας -τους Empire, Corbo και JeAns- ή γιατί την παρουσίαση έκανε η αγαπητή σε όλους Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά επειδή έδωσε την ευκαιρία στη μικρή Δέσποινα από το Make A Wish να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Το όνειρο της Δέσποινας ήταν να γίνει μοντέλο και να περπατήσει στην πασαρέλα - μια ευχή απλή για την AXDW, αλλά τόσο σημαντική για το μικρό κορίτσι.
Η AXDW προκειμένου να εκπληρώσει την ευχή του μικρού κοριτσιού συνεργάστηκε με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Sophia Kokosalaki, η οποία δημιούργησε ένα φόρεμα αποκλειστικά για τη Δέσποινα.
Ετσι λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσει η απονομή των βραβείων New Designers Awards η μικρή Δέσποινα περπάτησε στην πασαρέλα, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της ηθοποιό Ορφέα Παπαδόπουλο που πάντα ήθελε να τον γνωρίσει. Οι προσκεκλημένοι των New Designers Awards καταχειροκρότησαν τη Δέσποινα, ενώ η συγκίνηση ήταν εμφανής στην κατάμεστη αίθουσα.
Η προετοιμασία της Δέσποινας έγινε με τη βοήθεια της Βίκυς Καγιά, η οποία παρευρέθηκε στις πρόβες του μικρής προκειμένου να τη βοηθήσει και να ττης δείξει τον τρόπο με τον οποίο περπατάει ένα μοντέλο στην πασαρέλα.


Η Τόνια Φουσέκη, διοργανώτρια της Athens Xclusive Designers Week, δήλωσε συγκινημένη: «Είναι μεγάλη μου χαρά που η Athens Xclusive Designers Week κατάφερε να εκπληρώσει την ευχή της Δέσποινας. Ηταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να συμβάλουμε στον μεγάλο αγώνα που δίνει η AXDW, ώστε να πραγματοποιούνται οι ευχές των παιδιών».

http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...