22 Σεπ 2010

«Αντίο Ελλάδα»

0CF597AA4820622803453C903AD13F87

Νέα εκπομπή διώχνει τους Έλληνες από την χώρα τους

«Αναζητάς μια νέα ζωή, στο εξωτερικό, μια νέα ευκαιρία σε μια ξένη χώρα; Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια νέα ζωή στο εξωτερικό; Έχεις πάρει ήδη την απόφαση να μετακομίσεις στη χώρα των ονείρων σου; Ψάχνεις για μια νέα δουλειά, νέους φίλους και συναδέλφους, την μεγάλη περιπέτεια σε ένα νέο περιβάλλον;Είσαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση μακριά από το σπίτι σου; Εάν ναι δήλωσε συμμετοχή στη νέα εκπομπή "ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ"».
Αυτό είναι το δελτίο τύπου της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται από την τηλεόραση του Alpha. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παρακολουθούμε τη ζωή ανθρώπων οι οποίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα, με σκοπό να κυνηγήσουν μια καλύτερη τύχη σε μία χώρα του εξωτερικού. Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε περίπου τέσσερις οικογένειες, οι οποίες προετοιμάζουν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους, για το μεγάλο τους βήμα.
Θα δούμε σκηνές αποχαιρετισμού από τους φίλους και τους συγγενείς της οικογένειας. Μετά θα δούμε τις προσπάθειες προσαρμογής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ξένη χώρα.

 

ΠΗΓΗ-www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...