6 Μαρ 2011

Μυστικά για την τέλεια σάλτσα πέστο

pesto-425x287

Αν θέλετε η σάλτσα πέστο σας να είναι γευστική και να μοσχομυρίζει φρεσκάδα, μην την ζεσταίνετε ποτέ στη φωτιά. Ο βασιλικός θα μαυρίσει, θα χαθεί η πλούσια γεύση του και η σάλτσα σας θα μαυρίσει.

Πάντα σερβίρετε το πέστο σε θερμοκρασία δωματίου. Πάντα να χρησιμοποιείτε φρέσκο βασιλικό, ο αποξηραμένος βασιλικός κάνει μόνο για τα μαγειρευτά φαγητά σας.

Αν το πέστο σας καταλήξει να μην έχει την γεύση που περιμένατε, απλά ρίχτε του ¼ κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο και ανακατέψτε. Το πέστο σας θα πάρι άλλη γεύση.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...