Μια πολύ ελαφριά και νόστιμη συνταγή γεμάτη λαχανικά, κατάλληλη για κάθε ώρα και κυρίως πανεύκολη!
Η λιαστή ντομάτα και το αγγουράκι δίνουν μία πολύ ωραία και ιδιαίτερη γεύση που δένει άψογα με το κρεμώδες τυρί!
Τα υλικά μας
300 gr. βίδες
150 gr. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι καλαμπόκι
1-2 ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες
4-5 αγγουράκια μικρά τουρσί κομμένα σε ροδέλες
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
200 gr. τυρί κρέμα Philadelphia
100 gr. κρέμα γάλακτος light
Αλάτι
Λευκό πιπέρι
για το τελείωμα
1 καρότο τριμμένο
Κλωναράκια μαϊντανό
Ας δούμε πως φτιάχνονται
Βράζουμε τις βίδες και τις κρατάμε ζεστές.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να διαλυθεί.
Τέλος ρίχνουμε τα αγγουράκια, την λιαστή ντομάτα (στην συνταγή χρησιμοποίησα αποξηραμένη λιαστή ντομάτα) και λίγο αλάτι.
Αφήνουμε να δέσουν τα υλικά.
Αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά με την κρεμώδη σάλτσα.
Σερβίρουμε με λίγο τριμμένο καρότο και μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !