Υλικά:
- 1 κιλό ζάχαρη
- 320 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 1 κουτ.σούπας κρεμμόριο
- 2 κούπες γάλα
- 2 κούπες χλιαρό νερό
- 10 αβγά
- χυμός και ξύσμα ενός λεμονιού
- 2 κουτ.γλυκού σόδα
- 1 κιλό αλεύρι
- άχνη για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη
- Προσθέτουμε τα αβγά
- Διαλύουμε στο χλιαρό νερό το κρεμόριο και το προσθέτουμε στο γάλα
- Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό λεμονιού
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε το αλεύρι
- Ψήνουμε σε ταψί 30 εκ.
- Γαρνίρουμε με άχνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !