29 Οκτ 2011

«Φούσκωσαν» το λογαριασμό ιδρύματος με ροζ τηλέφωνα!

63d3eea8d155f6f4289633bee8a732e9_XL

Προτίμηση στις «ροζ» γραμμές φαίνεται ότι είχαν κάποιοι διοικητικοί υπάλληλοι σε κοινωνικό ίδρυμα της Λέσβου, «φουσκώνοντας» τους λογαριασμούς του ΟΤΕ με αδιάκοπα τηλεφωνήματα.

 

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν ότι οι λογαριασμοί θα έφταναν κάποια στιγμή στον διοικητή του ιδρύματοςΤο σύνολο του λογαριασμού, που ως τότε ήταν μερικές δεκάδες ευρώ, έφτανε τα 4.000!

Έτσι, ο διοικητής κάλεσε το προσωπικό και ζήτησε να συνδράμουν όλοι για την πληρωμή του ποσού. Οι εργαζόμενοι αντέδρασαν, αφού ήταν προφανές ότι πρόσβαση στα τηλέφωνα είχαν μόνο διοικητικοί υπάλληλοι.

Ο διοικητής το δέχθηκε, αλλά απείλησε να διατάξει ΕΔΕ για να βρεθούν οι «θερμόαιμοι» υπάλληλοι.Ένας από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι αυτός καλούσε τηλεφωνικές συνδέσεις με «ροζ» γραμμές, αλλά υπέδειξε μια συγκεκριμένη συσκευή από την οποία είχαν γίνει τηλεφωνήματα αξίας περίπου 800 ευρώ και αρνήθηκε κατηγορηματικά να χρεωθεί τα υπόλοιπα!

Κανείς άλλος δεν είχε το θάρρος να ομολογήσει κι έτσι ο διοικητής έδωσε μια χρονική προθεσμία, στο τέλος της οποίας θα προχωρήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να βρει και τους υπόλοιπους δράστες.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...