21 Μαΐ 2011

Τα οπίσθια της Pippa… «ξαναχτύπησαν»

6579_2136

«Σαρώνουν» σε «χτυπήματα» στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες με την αδελφή της Kate Middleton Philippa, γνωστή σε όλους μας πλέον και ως Pippa να κάνει τα ψώνια της στο Λονδίνο. Το τι έγινε μόλις εμφανίστηκε η Pippa... δεν περιγράφεται. 
Η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge εμφανίστηκε στα πολυκαταστήματα Harrod’s της Βρετανικής πρωτεύουσας, στην περιοχή του Knightsbridge και αμέσως οι φωτογράφοι «φύτρωσαν» σαν τα μανιτάρια. Το πώς συνέβη αυτό παραμένει άγνωστο.
Η Pippa ήταν μόνη και αφού ψώνισε μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας φίλος της και έγινε καπνός. Τι ψώνισε από την διάσημη gallery, δεν μάθαμε. Είδαμε, όμως, την μικρότερη κόρη των Middletons να προχωρά στον δρόμο έχοντας πλήρη πλέον άνεση με τους παπαράτσι και παίζοντας με τον δικό της τρόπο το παιχνίδι των Μέσων.
Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει, έκανε μια στάση σε καφετέρια της περιοχής, όπου απόλαυσε το αναψυκτικό της με την παρέα της. Πρέπει να ήταν μάλιστα από τις σπάνιες φορές που έκανε ζέστη στο Λονδίνο, πράγμα που φαίνεται και από το ντύσιμό της:
Τζιν, αμάνικο λινό μπλουζάκι και flat μπαλαρίνες φόρεσε η Pippa, που ομολογουμένως έχει τραβήξει πολύ περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας απ’ό,τι η αδελφή της.


6571_2129

6572_2130

6575_2133

6576_2133

6579_2136olopkl

http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...