1 Μαΐ 2011

Η Mercedes ετοιμάζει Α-Class AMG

E33FC3163EED3B6D75EAF4DC7B10F2F0

Νέα έκδοση με περισσότερους από 300 ίππους

Μόλις στην αρχή του μήνα η Mercedes παρουσίασε A-Class Concept στην έκθεση της Σαγκάης. Το πρωτότυπο χρησιμοποιούσε έναν κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση στους 210 ίππους, ενώ τώρα δημοσιεύματα του βρετανικού ειδικού τύπου θέλουν τη Mercedes να υπολογίζει και σε μια έκδοση AMG με πάνω από 300 ίππους.
Το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό νέο μικρομεσαίο του γερμανού κατασκευαστή έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην έκθεση της Σαγκάης ως Concept, ενώ σύμφωνα με τον Gorden Wagener υπεύθυνο σχεδιασμού του concept, το μοντέλο παραγωγής θα έχει πολύ μικρές διαφορές από το πρωτότυπο.
Πιο συγκεκριμένα ο Wagener ανέφερε ότι: «Φυσικά θα υπάρξει και 5θυρη έκδοση, ενώ θα γίνουν αλλαγές στο σχήμα των παραθύρων, στα φωτιστικά σώματα, και στο εμπρόσθιο γκρίλ της μάσκας, αλλά ως εκεί».
Το ίδιο θα ισχύει και για το εσωτερικό, όπου σύμφωνα πάντα με τον Wagener θα υπάρξουν μερικές αλλαγές, όμως η ποιότητα κατασκευής θα είναι ισάξια, ίσως και να ξεπερνά αυτή της C-Class.
Στους κινητήρες τώρα, η γκάμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, όμως τα σχετικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι όλοι τους θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι, και θα έχουν start&stop, ενώ θα μπορούν να συνδυαστούν με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Τα δημοσιεύματα τέλος, θέλουν την πιο δυνατή έκδοση της νέας A-Class να φέρει τον κωδικό AMG, και να χρησιμοποιεί 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο με την ιπποδύναμη να κυμαίνεται μεταξύ 324 και 355 ίππων, ενώ το σύνολο θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης.

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...