6 Απρ 2011

Οι νικητές στο πρωτάθλημα Mortal Kombat

nikites380X223

Τα Ελληνικά προκριματικά του πρώτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Mortal Kombat για το 2011 φιλοξενήθηκαν στα STER Cinemas στον Αγ. Ελευθέριο και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

 

Νικητής αναδείχτηκε ο γνωστός Pro Gamer Νικόλας «n1k0lasss»Φριλίγκος, ένας παίκτης με μεγάλη ιστορία σε gaming διοργανώσεις, 8 βραβεία στο PES League (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer) και δύο πρώτες θέσεις.
Ο 23άχρονος Νικόλας από τη Νέα Φιλαδέλφεια μπήκε πολύ πρόσφατα στο χώρο του Mortal Kombat αλλά έμαθε από τους καλύτερους αφού προπονήθηκε στο Greek Dojo Academy, το μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα για Fighting Video Games.
Όντας επιδέξιος Pro Gamer ο ίδιος κατάφερε γρήγορα να αποκτήσει εντυπωσιακή ταχύτητα και reflex και να αντιμετωπίσει το δάσκαλό του στον τελικό χειριζόμενος την ταχύτατη Mileena. Ο Νικόλας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παγκόσμιους τελικούς στο Birmingham της Αγγλίας στις 17 Απριλίου.
Δεύτερος ήρθε ο Γιώργος “Zaelock” Τσουραντάνης, ίσως ο καλύτερος έλληνας παίκτης στα Fighting Games και δάσκαλος στο Greek Dojo Academy. Με πολλές σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ο Γιώργος είναι διάσημος στο χώρο των Fighting Games στην Ευρώπη. Τρίτος ήρθε οΠαναγιώτης Αμπατιέλος από τη Νέα Σμύρνη ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη μίξη εικόνας και ήχου.
Να επισημάνουμε εδώ ότι 5 από τους 8 φιναλίστ του πρωταθλήματος προέρχονταν από το Greek Dojo Academy. Για περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο αυτό επισπευτείτε το www.greekdojo.gr.
Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τα STERCinemas και την Audiovisual για τον υπέροχο χώρο που παραχώρησαν και τη Reload Entertainment για άλλη μία άψογη διοργάνωση, και εύχονται καλή τύχη στο Νικόλα στο παγκόσμιο.


http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...