29 Απρ 2011

Σοκ: Αυτοκτόνησε γνωστό μοντέλο!

03F8F47584F10DFDE62165C2276F2F2D

«Βουτιά» θανάτου στις γραμμές του τραίνου έκανε η 16χρονη Gabby Joseph. Η πανέμορφη κοπέλα από τη Βρετανία, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της , πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές και βρίσκοντας τραγικό θάνατο από διερχόμενο συρμό. Το σημείο που επέλεξε να δώσει τέρμα στη ζωή της, βρισκόταν μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της, ενώ λίγο πριν αυτοκτονήσει άφησε και ένα μήνυμα στο Facebook το οποίο λίγο αργότερα διέγραψε η Αστυνομία.
Σε ένα άλλο μήνυμα της το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί, η 16χρονη Gabby φαίνεται πως έγραφε: «Πρέπει κάποιος να διαφέρει για να είναι αναντικατάστατος».
Οι δικοί της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, μιας και όπως λένε δεν είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ούτε ότι η ανήλικη κοπέλα αντιμετώπιζε προβλήματα κατάθλιψης. «Την ξέραμε σαν ένα χαρούμενο κορίτσι, που λάτρευε τα πάρτι. Ήταν τέλεια, θα μας λείψει», λένε φίλοι και γνωστοί.
Φαίνεται πάντως πως στην άσχημη ψυχολογική της διάθεση έπαιξε ρόλο ο χωρισμός της πριν από λίγες ημέρες με το αγόρι της...


http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...