7 Απρ 2011

Διαμαρτυρία στην Περαία για τα δημοτικά τέλη

dimotika_teli_afodioikisi-425x287-425x287

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας αντέδρασαν οι κάτοικοι Περαίας Θεσσαλονίκης για την αύξηση των δημοτικών τελών στο δήμο Θερμαϊκού.

«Οι πολίτες του δήμου Θερμαϊκού είναι αγανακτισμένοι από την υπερβολικά μεγάλη αύξηση (24%) στα δημοτικά τέλη και μάλιστα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χρήστος Χριστοδούλου, που συμμετείχε στην κινητοποίηση και μίλησε στους συγκεντρωμένους. «Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, είτε νομικά είτε με οποιονδήποτε άλλο νόμιμο τρόπο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι πρώην δήμοι Νέας Μηχανιώνας και Επανομής, που συνενώθηκαν στο νέο Καλλικρατικό Δήμο, «άφησαν» έλλειμμα περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Πρόσθεσε δε, ότι στον παλαιό δήμο Θερμαϊκού (Περαία, Αγία Τριάδα, Νέοι Επιβάτες), τα δημοτικά τέλη ήταν χαμηλότερα από εκείνα των πρώην δήμων Μηχανιώνας και Επανομής.

«Έχουμε υποχρέωση να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δίκαιοι προς όλους τους δημότες μας και να απολαμβάνουν εξίσου όλοι τα οφέλη από τα δημοτικά τέλη», κατέληξε ο κ. Αλεξανδρής.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...