27 Απρ 2011

Ξυλοφόρτωσε υπάλληλο του για το δώρο του Πάσχα

images

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης ξυλοφόρτωσε μια υπάλληλο του, επειδή διαφώνησαν για την ημερομηνία λήξης της επιταγής με την οποία ο επιχειρηματίας κατέβαλε το δώρο του Πάσχα!

Σύμφωνα με τη καταγγελία, η 44χρονη εργαζόμενη, το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στις 10.30 το πρωί, ζήτησε από τον 54χρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου διευκρινήσεις σχετικά με την ημερομηνία λήξης της επιταγής, που αναλογούσε στην εξόφληση του δώρου. Σύμφωνα με τη καταγγελία η επιταγή έφερε ημερομηνία της περασμένης εβδομάδας, προφανώς για να γλιτώσει η επιχείρηση το σχετικό πρόστιμο.

Όπως κατήγγειλε η 44χρονη, η συζήτηση με τον 54χρονο ιδιοκτήτη, ξέφυγε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί φραστικά και στη συνέχεια να την χτυπήσει. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων υπαλλήλων του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον οξύθυμο επιχειρηματία.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε από τους συναδέλφους της στο Κέντρο Υγείας Κουφαλιών όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε στο σώμα της ελαφριές εκδορές.

Περίπου στις 4 το απόγευμα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κουφαλίων όπου κατάθεσε μήνυση σε βάρος του 54χρονου για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Ο 54χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθει και κρατείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

http://www.salonicanews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...