6 Απρ 2011

Σοκ στο Λαυριο...Τον ευνούχησαν και στη συνεχεια τον έκαψαν ζωντανό γιατι... πείραζε τις γυναικες της παρέας τους

Το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου 2010 τέσσερις Πολωνοί έβγαλαν τον 29χρονο ομοεθνή τους με την βία από το σπίτι του, τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στο Λαύριο, τον έδεσαν σε ένα παγκάκι, τον ευνούχισαν και τον έκαψαν ζωντανό. Αυτή ήταν η τιμωρία του για τον 29χρονο που «πείραζε» τις κοπέλες της παρέας, ένα αποτρόπαιο έγκλημα που εξιχνιάστηκε με επιτυχία από την Ασφάλεια Αττικής.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 29χρονος αλλοδαπός πλήρωσε με βαρύτατα βασανιστήρια, και στο τέλος με τη ζωή του, το γεγονός ότι.... ενοχλούσε τις γυναίκες που έκαναν παρέα ομοεθνείς του, ο οποίοι και κατηγορούνται ως δράστες του εγκλήματος.
Ο άτυχος άντρας είχε βρεθεί δεμένος, ευνουχισμένος και τυλιγμένος στις φλόγες, σε παγκάκι στη θέση Λιμάνι Πασά, στο Λαύριο, από όπου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.
Δράστες της φρικιαστικής αυτής πράξης είναι τέσσερις άλλοι Πολωνοί, ηλικίας 23, 25, 26 και 28 ετών, από τους οποίους συνελήφθησαν οι τρεις και ο τέταρτος αναζητείται.
Οι τρεις συλληφθέντες ομολόγησαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, παρουσιάζοντας ως κίνητρο του εγκλήματος την προκλητική συμπεριφορά του 29χρονου προς τις γυναίκες με τις οποίες έκαναν παρέα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα


http://news24gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...