23 Μαρ 2011

Το iPad 2 ως σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο! (video)

ipad2inacar

Για τις εκπληκτικές δυνατότητες του iPad 2 πιθανότατα θα έχετε ακούσει και διαβάσει πολλά τις τελευταίες ημέρες. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν όλες αυτές οι δυνατότητες ήταν διαθέσιμες στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου σας; Και μάλιστα με ένα iPad 2 ενσωματωμένο και τέλεια εφαρμοσμένο στο ταμπλό!
Μια επιχείρηση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου από την Καλιφόρνια απέκτησε τη νέα ταμπλέτα της Apple και την τοποθέτησε στο ταμπλό ενός καινούριου Ford F150.

Πριν όμως συμβεί αυτό οι άνθρωποι της επιχείρησης αφαίρεσαν το σύστημα Microsoft Sync που υπήρχε εγκατεστημένο στο αμερικάνικο μοντέλο (ένας ακόμη πόντος για την Apple στον «πόλεμο» με την Microsoft)… Με αυτή τη μετατροπή το αυτοκίνητο αποκτά πρόσβαση στο internet με 3G, σύστημα πλοήγησης, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, βίντεο-κλήσεις και πολλές ακόμη δυνατότητες στη μεγάλη του οθόνη αφής 9,7 ιντσών.
Η εφαρμογή της ταμπλέτας είναι τόσο επιτυχημένη και άψογη που μοιάζει σαν εργοστασιακή από την Ford! Το κόστος της μετατροπής είναι περίπου 850 δολάρια (η τιμή του iPad 2 είναι 499 δολάρια για το βασικό μοντέλο). Παρακολουθήστε το βίντεο (η μετατροπή δεν είναι τόσο εύκολη όσο ενδεχομένως φαντάζεστε) και πείτε μας τη γνώμη σας!

 

http://www.7news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...